Advertisement

Φωτια Κρητη : Fwtia Krhth Newsbomb : Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών.

Φωτια Κρητη : Fwtia Krhth Newsbomb : Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών.. Ο αδμηε διαψεύδει ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από εγκαταστάσεις του διαχειριστή. Φωτιά έκαψε τουλάχιστον 15 στρέμματα με ελαιόδεντρα. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, όπου η πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 6:20 και έσπευσε με τέσσερα οχήματα και 10 άνδρες προκειμένου να σβήσει τη φωτιά και να μην. Η φωτιά συνεχίζει το καταστροφικό της έργο σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη πολιτικής προστασίας τάσο κουρουπάκη που μίλησε στο ράδιο.

Get the forecast for today, tonight & tomorrow's weather for αγία φωτιά, κρήτη, ελλάδα. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε γκαρσονιέρα 1ου ορόφου πολυκατοικίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται στα νοτιοδυτικά του δήμου κανδάνου. Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην αγία βαρβάρα. Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, όπου η πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 6:20 και έσπευσε με τέσσερα οχήματα και 10 άνδρες προκειμένου να σβήσει τη φωτιά και να μην.

Krhth Mainetai H Fwtia Sthn Ierapetra Ay3anontai Oi Dynameis Ths Pyrosbestikhs Ertnews Gr
Krhth Mainetai H Fwtia Sthn Ierapetra Ay3anontai Oi Dynameis Ths Pyrosbestikhs Ertnews Gr from www.ertnews.gr
Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Φωτιά σε σπίτι στα χανιά της κρήτης είχε σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύσει οικογένεια. Στις φλόγες παραδόθηκαν το μεσημέρι δεκάδες ελαιόδεντρα στη σκάφη λουκιανών στο. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην κρήτη. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Σύμφωνα με το neakriti.gr το σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή, με τις. Σε ύφεση η φωτιά μεταξύ αγίου θωμά και αγίας βαρβάρας ηρακλειο.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι σε χώρο εναπόθεσης.

Στις φλόγες παραδόθηκαν το μεσημέρι δεκάδες ελαιόδεντρα στη σκάφη λουκιανών στο. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Οι εστίες φωτιάς που έχουν δημιουργηθεί ολοένα και εξαπλώνονται, ενώ όπως ενημέρωσε ο αντιπεριφερειάρχης. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε, στις δύο το μεσημέρι της πέμπτης κοντά στην κνωσό. Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην αγία βαρβάρα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι σε χώρο εναπόθεσης. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί λίγα λεπτά μετά τις 5:30 στην κρήτη σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας και εθελοντές. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Get the forecast for today, tonight & tomorrow's weather for αγία φωτιά, κρήτη, ελλάδα. Hi/low, realfeel®, precip, radar, & everything you need to be ready for the day, commute, and weekend! Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπαίθριο.

Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Ηπειροσ θεσσαλια θρακη κρητη μακεδονια νησια αιγαιου νησια ιονιου πελοποννησοσ στερεα ελλαδα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί λίγα λεπτά μετά τις 5:30 στην κρήτη σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στην αγία βαρβάρα ηρακλείου. Get the forecast for today, tonight & tomorrow's weather for αγία φωτιά, κρήτη, ελλάδα.

Nea Pyrkagia Mesa Se Liges Wres Sthn Krhth Epi Podos H Pyrosbestikh Cretalive Eidhseis
Nea Pyrkagia Mesa Se Liges Wres Sthn Krhth Epi Podos H Pyrosbestikh Cretalive Eidhseis from www.cretalive.gr
Στις φλόγες εργοστάσιο στο ηράκλειο ελλαδα. Σε ύφεση η φωτιά μεταξύ αγίου θωμά και αγίας βαρβάρας ηρακλειο. Στις φλόγες παραδόθηκαν το μεσημέρι δεκάδες ελαιόδεντρα στη σκάφη λουκιανών στο. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπαίθριο.

Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Η φωτιά συνεχίζει το καταστροφικό της έργο σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη πολιτικής προστασίας τάσο κουρουπάκη που μίλησε στο ράδιο. Ηπειροσ θεσσαλια θρακη κρητη μακεδονια νησια αιγαιου νησια ιονιου πελοποννησοσ στερεα ελλαδα. Σύμφωνα με το neakriti.gr το σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή, με τις. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε, στις δύο το μεσημέρι της πέμπτης κοντά στην κνωσό. Κρήτη τελευταία νέα και ειδήσεις από κρήτη. Στις φλόγες παραδόθηκαν το μεσημέρι δεκάδες ελαιόδεντρα στη σκάφη λουκιανών στο. Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, όπου η πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 6:20 και έσπευσε με τέσσερα οχήματα και 10 άνδρες προκειμένου να σβήσει τη φωτιά και να μην. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν.

Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας και εθελοντές. Ηπειροσ θεσσαλια θρακη κρητη μακεδονια νησια αιγαιου νησια ιονιου πελοποννησοσ στερεα ελλαδα. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στην αγία βαρβάρα ηρακλείου. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε γκαρσονιέρα 1ου ορόφου πολυκατοικίας.

Y Qpysavndp Pm
Y Qpysavndp Pm from cdn.cnngreece.gr
Η φωτιά καίει και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι επίγειες δυνάμεις. Μαίνεται η φωτιά στην ανατολή ιεράπετρας, περιορίστηκε στους πεύκους σητείας. Στις φλόγες εργοστάσιο στο ηράκλειο ελλαδα. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε γκαρσονιέρα 1ου ορόφου πολυκατοικίας. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Στις φλόγες παραδόθηκαν το μεσημέρι δεκάδες ελαιόδεντρα στη σκάφη λουκιανών στο. Σύμφωνα με το neakriti.gr το σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή, με τις.

Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο.

Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης μετέβη στο ενιαίο συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων του. Οι εστίες φωτιάς που έχουν δημιουργηθεί ολοένα και εξαπλώνονται, ενώ όπως ενημέρωσε ο αντιπεριφερειάρχης. Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, όπου η πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 6:20 και έσπευσε με τέσσερα οχήματα και 10 άνδρες προκειμένου να σβήσει τη φωτιά και να μην. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπαίθριο. Φωτιά σε σπίτι στα χανιά της κρήτης είχε σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύσει οικογένεια. Σύμφωνα με το neakriti.gr το σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή, με τις. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε, στις δύο το μεσημέρι της πέμπτης κοντά στην κνωσό. Σε ύφεση η φωτιά μεταξύ αγίου θωμά και αγίας βαρβάρας ηρακλειο. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Η φωτιά καίει και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι επίγειες δυνάμεις. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί λίγα λεπτά μετά τις 5:30 στην κρήτη σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Μαίνεται η φωτιά στην ανατολή ιεράπετρας, περιορίστηκε στους πεύκους σητείας.

Posting Komentar

0 Komentar